Har lige siddet og savlet over den nye macbook pro! Det er helt sikkert, jeg skal altså bare have en MAC når denneher computer vælger at tage sit exit..

Det har jo været overvejet i ret lang tid. Jeg er generelt helt vild med apples produkter (fx, kan jeg jo egentlig ikke undvære min kære Sofus (iPod Touch). Det er praktisk og dejligt at have en minicomputer med sig, når man er på farten!
Og jeg kan rigtiggodt lide MACs styresystem og design! Så det er jo ret sikkert, jeg skal have en MAC når tiden er inde!

Har osse regnet ud hvor meget sådan en vil koste mig, det blev til en sum på 9000 kr, hvilket er lidt i overkanten når man tænker på at min Toshiba kun har kostet 7000 kr!

OFF TOPIC:
Var til ACT test i Malmø i lørdags! Kæft mand, fatter ikke hvordan amerikanerne klarer sådan en test! Der var næsten ingen tid til hvert del af testen. Man stressede simpelthen igennem spørgsmålene uden større mulighed for at kunne gøre sig godt og grundig umage. Nogengange var man nødt til at gætte blindt, når hendeher damen sagde: 5 minutes left. Det er bedre at have gættet blindt end slet ikke at gætte, for der er en chance ud af 4 at man har svaret korrekt..

Men hva fanden!!! Det er overstået!! Nu behøver jeg slet ikke at drømme matematiske formler længere! (Ja den intensive læsning af matematik resulterede, at jeg drømte matematik 2 nætter i træk!! Så er man osse hårdt ramt!

Kategorier: DreamsLanguage

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.