Det lyder som noget man gjorde mens man gik i folkeskole! Men det er altså det jeg  kaldes – en praktikant!

Har fået lov til at komme i praktik hos DDL, nærmere betegnet, kommunikations afdelingen og herunder Døvebladet.. Det er sq helt vildt fedt, at jeg skal i praktik hos kommunikationsafdelingen istedet for at sende tørre og halvhjertede ansøgninger ud 5 gange om dagen eller var det om ugen? Der er sq kun 3 måneder tilbage til, at det kan blive aktuelt med Gallaudet (jeg siger stadig hvis istedet for når, når det kommer til Gallaudet. Jeg har stadig ikke fået en officiel optagelsesbrev, så det er stadig -hvis- for mit vedkommende!), så hvilken arbejdsplads vil egentlig ansætte en så kort tid? Så er det sq meget bedre at bruge tid og kræfter på noget, der kan skabe relevant arbejdserfaring i forbindelse med den kommende uddannelse!

Nåmen, det var så idag jeg skulle starte.. Det var fedt at komme dertil og få sit “eget” skrivebord (der er venligst udlånt af selve redaktøren der er på barselsorliv pt.) Her fik jeg så diverse informationer om, hvordan DDL har tænkt sig at udnytte mig på det kraftigste, og fik osse en herlig opgave, som bliver sørens udfordrende! Har fået ansvaret for temasiderne i august! Det bliver så fedt.! Så er jeg osse spændt på, hvordan jeg kan bidrage med henblik til den faldende medlemstal blandt unge! Og så kommer jeg osse til at se kampagnen -Slip Fordommene- på nært hold, da jeg kommer til at arbejde i samme afdeling som kampagnemedarbejderne!
Ja det skal sq nok blive dynamisk samarbejde! Og for en gangs skyld kan jeg sidde og glæde mig til frokost pauserne, da det foregår på tegnsprog! Diskussioner om døvekultur og den slags er meget oppe for tiden (hele tiden, måske?) blandt medarbejderne! Ikke noget med at sidde og stirre ned på maden, fordi man alligevel ikke kan følge med, hvad de andre ivrigt sidder og diskuterer om!

Det bliver sq da 3 fede måneder!

Kategorier: Journalism

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Kristina Stackelies · 14. april 2010 kl. 16:07

Siden du arbejder der, kan du sikkert hjælpe mig – hvor får jeg fat i døvebladet? Jeg vil gerne følge med og ved faktisk ikke hvem jeg skal kontakte for at få døvebladet?

Ved du noget om det? 🙂 Og selvfølgelig vil jeg gerne se hvad du har skrevet 😉

Sofie Heilmann · 25. april 2010 kl. 13:54

Kristina, du kan få fat i DDL ved at maile dem: ddl@deaf.dk..
Som regel bliver skal man være medlem af DDL for at få døvebladet.. Og for at være medlem af DDL, skal man vist osse være medlem af en døveforening.. Ja det er ret komplekst.. Men måske efter deres generalforsamling, vil de ændre det faktum at man godt kan være direkte medlem af DDL. Who knows

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.