Woohaa.. Det er torsdag og min weekend er allerede startet! Sådan vil det være helt frem til midten af Juli.. For syv satan da..! Bliver jo skønt at glæde sig til weekender igen! Planen med fridagen i morgen er vistnok rengøring og kagebagning! Der kommer et mylder af folk her i morgen kl 15, da vi skal holde møde ang. PR halløjsa i forbindelse med talentshowet til oktober!

Bliver hygsomt!

Ellers var 2. dagen hyggeligt på kontoret. Fik endnu et ansvar, det er mig der skal designe kampagne t-shirts.. Har aldrig opfattet mig selv som et kreativt væsen, men nu skal vi se om min helt og adeles skjulte kreativitet ikke får lov til at boltre sig med den opgave!

DDL har fået en stand til Roskildefestivalen her til sommer i forbindelse med deres kampagne >>Slip Fordommene<<. Er lidt fristet til at vælge at tage med som frivillig der istedet for en tur til det svenske, for jeg har jo sådan set aldrig prøvet at deltage en Roskildefestival nogensinde før, og jeg har hørt lidt godt om den.. Øh, hehe..
Hvem har ikke lyst til at stå og lære en masse fulde folk lidt tegnsprog og den slags i sommerheden (eller regnvejret, hvis det skulle ende sådan)?

Må vist lige tænke over det.. hm hm hm.. Internationalt eller det velkendte trygge danske? mhmm..


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Eva · 15. april 2010 kl. 19:38

Roskilde, sgu da! Hvis jeg ikke havde eksamener i den uge, havde jeg smidt en mail for længst. Roskilde er fed, farverig og sjov. Der findes intet magen til. Ja, jeg elsker Roskilde 🙂

Tillykke med praktikpladsen, iøvrigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *