Lovede sq engang, at vise jer hele den langsommelige proces med malingen af det ene væg i stuen.. Så ved I hvad? Her får i før og efterbilleder! 😀

Selve før billedet!

Det var før det ene væg blev malet sort! Kedeligt hvid!!

Nå, lad os gå lidt videre..:

Midtvejs

Så var jeg nået lidt ind i maleprocessen.. Øhm, jeg ved ikke lige hvad jeg skal sige.. Men jeg er sikker på at hele min familie med glæde vil skrive under på, at jeg har verdens mest slappe spaghetti arme! Var kun nået langt, som her på billedet, hvor jeg så var på bruddets rand og gad ikke mere…! Men fik nu malet hele væggen til sidst (Jaja, med muttis hjælp til 2. omgang!), like her

Det er så det endelige resultat..! Må sige at jeg er svært tilfreds med resultatet! Det er simpelthen lige mig.. Og har sørget for at stilen holder hele stuen, som du kan se på de næste 2 billeder


(Billedet er lidt sløret, opdagede det først da jeg fik uploadet den! DUMME KAMERA!)

Det er vel ikke så underligt, at jeg knuselsker at bo her vel??

Nåmen, som jeg tidligere nævnte var hovedmålet at lade vær med at sove og vaske tøj, ikk? Kunne ikke opnå nogen af målene! Meeeen grundene hænger ikke sammen..! For vågnede kl 18, og kunne sagtens nå min vasketid.. Men så viste det sig, at jeg ikke havde en vaskebold (bruger flydende vaskemiddel). Så kunne jeg slet slet ikke få vasket tøj!!! Pyt, der er gratis laundry service i Næver og fri levering.. Jeg tror det er skæbnens luner, der ønsker at Mutti ordner det! hå hå

Og hvad angår søvn! Jamen mine øjne styrer det hele selv.. Havde jeg ikke lagt mig på sengen, var jeg simpelthen dejset om.. Havde en knust krop (har jeg stadig!) og måtte simpelthen få noget søvn, så jeg kunne øhh.. Lave noget mere konstuktivt senere på aftenen, ik’ os’?

Og noget konstruktivt fik jeg da lavet!! Se bare her: (har virkelig haft mit kamera fremme idag! hø hø)

Bordkort til min søsters bryllup!! Charmerende betonhjerter der skal pryde bordene! Påtog mig ansvaret at lave dette, så det har været en slags fritidshobby på det sidste!!

Og og og, så har jeg altså osse vasket op efter mig i køkkenet efter at have lavet aftensmad! Det er et stort bedrift, for plejer ellers gerne at lade besværligt opvask stå i dagevis!!! Men nej nej, mit køkken skinner og er helt salig!!

Kategorier: Not categorized

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

4 Kommentarer

Sarina · 28. april 2010 kl. 23:10

Eii, din stue ser da større ud nu, eller er det bare mig?

Væggen er ihvertfald en supergod ide! Jeg overvejer også selv at hoppe på moden, eftersom Kristina også har en farvet væg :o) meeen jeg ved ikke lige hvor væggen skal være, og om jeg gider, når jeg måske søger en anden lejlighed og blabla.

Lækkert er det ihvertfald.

Sofie Heilmann · 29. april 2010 kl. 00:48

Stuen ser netop større ud nu, fordi jeg har indrettet den anderledes! Det’ herligt! 😀

Bisambelsk · 29. april 2010 kl. 10:29

ELSKER DIN LEJLIGHED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ikke mere herfra! 😛
Møz

Kristina Stackelies · 29. april 2010 kl. 11:20

Lækker stue, du har!! Må sgu besøge dig en skønne dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.