Jeg er og bliver underlig!

Igår vågnede jeg kl 7 om morgenen og følte mig vældig frisk, trods en noget våd dag/aften/nat om lørdagen.. Og ku heller ikke rigtig sove bagefter.. Kun sådan sporadisk!

Idag vågner jeg kl freaking 5.45 om morgenen og ku ikke sove mere!!!! Så nu sidder jeg her kl 16.20 og er dødtræt, men kan jo ikke sove nu, for ellers bliver min søvnrytme forrykket!!

Om min dag var god af den grund? NEJ!


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *