Sidder og glæder mig som et lille barn til afgangen til London på fredag! Ville ønske jeg skulle afsted allerede i morgen! Suk suk..

Har allerede i samarbejde med Matthew, som jeg skal overnatte hos, fået smedet en plan sammen over, hvad jeg skal lave mens jeg fimser rundt i London..

Allerede på Lørdag skal jeg ud og shoppe (pga. stram plan!) inden jeg skal videre til Sheffield, hvor der er en houseparty. Ved I hvad det bedste ved festen er? Der er en hoppeborg(!) Har aldrig prøvet at være med til en fest, hvor der er en hoppeborg.. Så det skal nok blive fornøjeligt at hoppe lidt..
Det eneste lidt.. Øv øv, ved den fest er vist nok dresscoden som er Hawaiian life style.. Det er lidt kedeligt og for almindeligt synes jeg.. Det eneste jeg kan finde på at skulle tage på (som jeg for iøvrigt nægter at tage på) er den der hula kjole og kokosnødder (i kan nok selv forestille jer, hvor kokosnødderne skal placeres ik’?)
Nåmen, det ender nok bare med at jeg tropper op i min farverige kjole;

Det er nu engang en af mine yndlingskjoler! Og mon ikke den er festligt nok i forbindelse med en hawaii party?

Desuden er der BBQ.. Har nu aldrig været vild med BBQ, men synes at selve ordet lyder lækkert.. Så det er bestemt ikke noget jeg brokker mig over..

Så om mandag er der dømt den helt store sightseeing i det london’ske..

Synes allerede starten tegner til at blive mægtig god! Og så glæder jeg mig utroligt meget til at møde nye ansigter og få indtryk af, hvordan englændere egentlig er..
Har jo hørt lidt om dem, så er bestemt interesseret i at vide om min opfattelse af dem vil stemme overens med det som jeg har hørt! Men jeg lover højt og helligt, at jeg vil se på dem med helt fordomsfrie øjne!

Sidder stadig og tvivler om jeg skal tage til Oxford i et par dage eller om det er Manchester. Det bliver nok en beslutning jeg først tager når jeg i England.. Kan jo osse være at det bliver til noget helt tredje.. Lidt spontanitet skal der jo være plads til!

Og ellers er det bare afsted til Wolverhampton, hvor DeafFest (filmfestival for døve) finder sted!

Sidst, men ikke mindst så er der dømt Skotland!! Havde virkelig håbet på, at jeg kunne tage en smut til Loch Ness søen, og se om jeg kunne fange Loch Ness udyret med kameraet! Ville formentlig tjene millioner på dette, og det ville da bestemt ikke være beklageligt.. Men det ser ud til at Loch Ness søen ligger meget meget meget og jeg mener virkelig MEGET langt nordpå.. Så det er vist ikke realistisk i denne omgang..
Men ellers skal der jo begloes slotter og masser af grønt natur som Skotland nu er kendt for.. Desuden tror jeg osse, at jeg gerne vil finde en historisk musuem, hvor man kan læse og glo lidt om Skotlands historie.. Efter at have set Braveheart, synes jeg faktisk at de der skotter i kilt har en ret interessant historie, der ville være spændende at udforske!

Nåmen, hvert fald regner jeg jo med at blogge undervejs via min højtelskede iPod Touch, der fungerer som min computer under rejsen!

DER ER KUN KUN 3 DAGE TILBAGE!!!! SÅ FANTASTISK!!

Kategorier: Not categorized

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Sarina Michelsen · 11. maj 2010 kl. 15:52

Det bliver sørme spændende, er lidt misundelig :o)

Jeg synes godt, den kjole kan gå an – så go for it!
Husk MANGE billeder af Skotland, har kun set den i en film “P.S. I Love You”, og der så Skotland ganske interessant ud – så vil gerne se noget mere.

God tur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.