Nu har jeg været her i London i 4 dage. Og jeg kan allerede meddele jer om at jeg elsker stedet.

I lørdags var jeg til House party, hvilket var rigtig hyggeligt. Fik snakket med en masse nye interessante folk.
Men jeg var dog allerede træt kl 2, hvorefter jeg gik i seng. Skulle sove på gulvet, så det er vel ikke så underligt at jeg sov elendigt, vel? Havde hvertfald en ryg der knagede helt vildt dagen derpå.
Nåmen, tilbage til
London søndag formiddag. Var så træt at jeg formåede at sove rigtig godt på hjemturen.

Søndagen blev brugt på afslapning, og så gik turen til en australsk bar, hvor herrerne ville glo noget sport i tv’et. Så sker der det at næste dag indser jeg at min pung er blevet stjålet. Havde ikke skænket den en tanke, eftersom jeg kun havde den oppe en enkelt gang i løbet af aftenen. Resten af tiden troede jeg faktisk at den lå trygt i min taske. Men der skulle jeg tage fejl. Så nu er opholdet i London forlænget, da jeg er nødt til vente på det nye kort min mor har sendt til mig. Det er noget lort!

Men for at se på plussiden, så har jeg lidt mere tid til at udforske byen. Så det er jo okay.

Igår var jeg i camden town, hvilket er en helt vidunderlig bydel. Et sted hvor autonome og hippier hører til. Artitekturen er helt vidunderligt. Må se at få billederne overført, så i osse kan se hvor vidunderligt det er!

Idag venter en massiv sightseeing sammen med Chase, der kommer fra Californien.

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Christina H. · 18. maj 2010 kl. 15:15

Yes, er også vild med bydelen Camden Town! Var der for 2 år siden, og fandt et par fede ting med hjem – og stedet er bare så fedt, med en speciel stemning og forskellige slags mennesker… Og alle de fede pynt ovenpå butikkerne…

Sarina Michelsen · 18. maj 2010 kl. 15:53

Sur røv mht. din pung – du er lidt uheldig på ferier, var der ikke noget med et forsvundet pas i Asien?
Du må passe bedre på, lille Sofie :o)

Ej, skal nok lade være med at være irriterende – jeg ser frem til billederne!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *