Ankom til Wolverhampton torsdag aften efter at have misset en bus og faret rundt i den london’ske undergrund for at komme hen til euston station, hvor der er toge til alle vegne, til OK priser. Dog er det billigst hvis man booker i god tid, hvilket var lidt umuligt for mig eftersom jeg ikke havde nogen anelse om hvornår kortet ville ankomme (selvfølgelig ankom den da aldrig!!) nåmen ankom vel til wolves. Og nu er weekenden allerede overstået. Vil skrive mere om den når jeg lige får adgang til en computer. Er på farten hele tiden, så det er lidt besværligt at skrive blog via iPod’en.

Blogges ved senere.

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *