Saa har jeg endelig en laptop til raadighed, saa jeg kan faa skrevet lidt her i bloggen..

Ankom vel til Wolverhampton, som jeg skrev tidligere. Jeg kan bestemt hilse og sige at det er en meget meget lille by, og egentlig osse temmelig hyggeligt.. Der er et eller andet ved dette sted. Maaske det faktum at det er en Universitets by, gor at jeg sidder og drommer om skole?? Anyway.. Fordelen ved at det er saadan en lille by er nemlig, at der er kort til alt.. Jeg har en daarlig ben, saa jeg var temmelig tilfreds med, at jeg ikke behovede at pine det ligesaa meget som jeg gjorde da jeg var i London.

Maa sige at Deaffest er en rigtig fed arrangement! Jeg ved egentlig ikke, hvad jeg havde forestillet mig.. Maaske forestillede jeg mig saadan noget med flere forskellige steder, hvor man skulle lobe saadan lidt frem og tilbage for at naa de diverse film man gerne ville se.. Men nej, saadan funkede det ikke. Det var et sted, hvor der var en biografsal(herlige saeder!). Udenfor biografsalen var der en lille cafe, og stor plads til at gaa/staa og snakke med alle mulige folk.. Det var lidt svaert for mig at komme kontakt med nye ansigter, eftersom de fleste var filmskabere, der ville snakke med andre, mere beromte filmskabere.. Saa jeg maa da indromme, at jeg stod og folte mig lidt akavet indimellem.. Men der var 2 andre internationale folks med osse, saa dem fik jeg snakket en hel del med.. Desuden var der 4 fra Hong Kong.. Den ene modte jeg mens jeg var i HK, saa det var sq godt nok sjovt at hilse paa ham igen..

Filmene var blandet.. Der var nogle der var rigtig gode og andre der var mindre gode (altsaa, de stank langt vaek). Isaer kunne jeg godt lide stumfilmen om den dove person der skal til laegen og have en attest om hans dovhed. Meget underholdende.. Haaber det kommer paa nettet senere, saa jeg kan linke til den til jer.

Om aftenen var der selvfolgelig socialt samvaer.. Der er det lettere at komme i kontakt med folk, eftersom de havde “fri”. Men jeg var hele tiden traet om aftenen (Jeps, maveproblem om igen). Saa det var naermest en kamp om at holde mig vaagen og vaere tilstede. Lordag aften maatte jeg tage hjem tidligt fra festen, da jeg var temmelig daarligt. Og det aergrer mig helt vildt, for ville jo gerne have talt med endnu flere nye folk, laere mere BSL (Som jeg i ovrigt er blevet bedre til. Dog ligner jeg stadig et sporgsmaalstegn, naar de staver paa BSL!)

Nu er jeg kommet her til Skotland. Allerede nu ved jeg at det bliver en god uge.. For jeg har endelig en rigtig seng at sove paa.. Hele ugen indtil nu, har jeg enten sovet paa en mogdaarlig sofa eller paa gulvet.. Det er ikke helt optimalt for damen her! Men denne her seng er helt fantastisk, at jeg naesten ikke kan vente med at sove i aften..!

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *