Weekenden i Wolverhampton bod osse paa en gammel velkendt ansigt, som jeg modte for 4 aar siden til Family Week paa Castberggaard..

Han var den “anden” rigtige international person jeg modte i lobet af 2 uger.. Saa det var meget skaegt at mode ham. Og det var endda ham der kunne huske mig.. Naamen, fik snakket lidt med ham om alt og intet.. Bl.a. var han imponeret over hvordan mit internationale tegnsprog var forbedret i saa hoj grad, og at jeg ovenikobet kunne en del ASL.. Og desuden synes han at mit tegnsprog er vildt levende (Man maa altsaa gerne vaere stolt, ikk???)

Anyway, fik snakket med ham om interviewteknik osv.. Klagede lidt over at det var unfair for dove at de ikke har en slags diktafon ligesom horende, og i princippet skulle medbringe en videokamera for at faa den fulde udbytte som de horende under et interview.. Her kom han med et genialt tip.. Kob en iPhone.. Den kan udmaerket bruges som kamera, og man kan kobe et stativ til den, saa man nemt kan filme samtalen paa tegnsprog.. Og bagefter er det enormt nemt at overfore filen til computeren, hvor man i ro og mag kan fokusere paa at lave interviewet fra optagelsen..
Er det ikke bare vildt smart???

Saa kan I nok forstaa at jeg nu skal, og med “skal” mener jeg SKAL have en iPhone..! Vil gore mit liv en smule lettere.

Jovist da, der skal nok komme lidt om Skotland senere.. Ville bare skrive denne ide ned paa bloggen, saa andre osse kan inspireres af ideen..

Kategorier: Journalism

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *