En fredag aften er egentlig ugens bedste dag til at tænke.. Af en eller anden grund tænker man mere når man er alene en fredag aften.

Idag har jeg brugt lidt meget tid på at tænke på mine venskaber..

Takket være min collage jeg har på forsiden på min hjemmeside kan jeg nu sidde og glo på de dejligste piger (+ et par drenge) jeg kender hele verden..

Det giver mig en rigtig dejlig følelse i maven. Føles på en eller anden måde som en forelskelse. Det er hvert fald en følelse af lykke.

Tanken om at jeg kender sådan nogle dejlige mennesker i mit liv, gør at jeg føler mig blandt de heldigste (og rigeste) mennesker i verden..

Må disse venskaber bestå for evigt, og min lykke er gjort.

Kategorier: Love

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *