Nu er det vel på tide at fortælle lidt om den sidste uge, der foregik i Skotland??

Nåmen, hvert fald kan jeg sige til alle og enhver: BESØG SKOTLAND EN DAG!! Det er så så så smukt!

Arkitekturen er virkelig helt oldfashioned! Det hele minder om 1600tallet, hvor der var slotte overalt. De har virkelig formået at beholde den stil, der for mig nu, kendetegner skotland udover de mange høje og søer.

Naturen er fantastisk! Jamen jeg tror faktisk der skal billeder til før, det kan forstås, så jeg må hellere få indsat billederne inde på Picasaweb!

Jeg boede hos Duffy’s familie de første 3 dage, og det kalder jeg for luksus.. Fordi familien er katolikker, så har de den holdning at mænd og kvinder der ikke er gift, må ikke sove i samme rum.. Så det endte altså med at jeg fik en seng (som er £2000 værd) og sov helt fantastisk, mens Duffy måtte lade sig nøje med sofaen nedenunder.. Jeg sov alt for godt til at kunne have ondt af ham, og synes egentlig osse at jeg havde fortjent en GOD seng efter næsten 10 dages ringe ringe ringe søvn..! Duffy’s familie var virkelig flinke! De tog sig godt af mig, og sørgede for at købe Coca Cola (kom bare lige til at nævne en enkelt gang at jeg er vild med cola) til mig, sørgede for en lille køleskab i værelset fyldt op med Irn Bru (som er en skotsk læskedrik, smagte egentlig okay), som så senere osse blev fyldt op med Coca Cola. Køleskabet var fyldt op, og man kunne bare tage mad derfra til enhver tid! Det var sand hygge, og det var virkelig svært at skulle forlade det om torsdagen, for at tage til Stirling, hvor William Wallace monumentet ligger (Undrer du dig over hvem William Wallace er, skulle du se at få set Braveheart!).

Ankom jo om mandagen, efter en weekend i Wolverhampton.. Mandagen blev, ikke så underligt, brugt til at slappe af.. Næste dag skulle vi hen og se Loch Lomond, og der fik vi lift af David, som jeg osse mødte under deaflympics. Kan hilse og sige at søen er almægtig!

Samme aften fik jeg oplevet det rigtige skotske mad! (Indtil da havde jeg levet af fastfood, så ikke så underligt at jeg så frem til noget hjemmelavet?). Haggis med små kartofler, yorkshire pudding og så gravy sauce. Udseendet af maden så ikke alt alt for tiltrækkende, men må sige at jeg blev overrasket over hvor godt det egentlig smagte! Og Duffy var overrasket over at jeg faktisk godt kunne lide det!

Den anden imponerende ting ved Glasgow er faktisk deres Universitet! Jeg er temmelig sikker på at det er en af verdens ældste universiteter. Den blev grundlagt i 1451, så den er 559 år gammel! Tror faktisk universitetet fortjener en plads her på bloggen:

Glasgow UniGlasgow Uni, på afstandINdenfor

Ja, her gad jeg egentlig godt at have min daglige gang!

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Sarina Michelsen · 2. juni 2010 kl. 23:33

Det sidste billede minder mig om Ringenes Herre 1, der hvor Frodo & co flygter fra den der ild-djævle ting, som tager Gandalf med i døden – remember?
Der hvor de er omrignet af Orks (et eller andet – jeg trænger virkelig til at se LOTR igen) håber du kan huske scenen..

Anyway….. det lyder til at have været pænt lux at bo hos Daffy’s forældre, lækkert. Og det er sørme et lækkert uni, der gad jeg godt gå! Nu har jeg også en svaghed for gamle bygninger, så det er ikke så mærkeligt… ser ud til at jeg må have Scotland på listen over de lande, jeg vil se 🙂

Maria BK · 3. juni 2010 kl. 20:53

Nøøøøøj!!! Nu må jeg altså tage en smut forbi din picasaweb og se BILLEDERNE!!! lyder jo som at skotland er über lovely!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.