Nu tror jeg, at jeg er nået til det værste i forbindelse med Gallaudet.. Nemlig det der med at vente! Jeg er ikke god til at vente. Jeg vil have svar, som i NU!

Har fået sendt de sidste manglende dokumenter, og de er forhåbentlig 210% korrekt udfyldt, så de der fra Gallaudet ikke sender endnu en mail om; Incomplete application! Hader disse ord nu!!!

Vil bare VIDE om jeg er optaget.. For så kan jeg endelig se frem til at skulle forlade kære Danmark (igen) til fordel for et VARMT sted. Har set vejrudsigten i Washington D.C., tjek det lige;

Se… Det er et klima der er helt perfekt til mig! Og jeg ved det godt! Når jeg først er der, er det første jeg skriger efter: AIR CONDITION! Jeg SMELTER!! Men sådan er det nu engang. Jeg skal jo altid brokke mig over et eller andet.. Men til gengæld sidder jeg aldrig i sommerheden og GLÆDER mig til vinter, som jeg gør i omvendt situation!!

Jeg glæder mig til skole igen! Bare lidt.. Endda lektierne!! Jeg lover hermed mig selv, at jeg vil være evighedsstuderende! Det er da meget sjovere end at arbejde!


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Sarina · 16. juni 2010 kl. 12:53

Puuuuu’ha. Jeg er glad for sommer og varme, men jeg er IKKE glad for 30 grader+! Så jeg er faktisk glad for, det ikke er mig, der skal derned i dén varme.
Skulle jeg det, ville jeg ikke orke noget som helst, udover at blive indendørs og have et koldt bad mindst 5 gange om dagen, for bare at kunne tænke.

Jeg krydser fingre for at de siger at alt er i orden nu, og at de så siger “Sofie, please move your ass down here, right now!!!” (selvfølgelig sagt på en pænere måde :o) )

Sofie Heilmann · 16. juni 2010 kl. 12:56

Som i; Sofie, please move your HOT ass down here? ;D

Jeg er sådan en der elsker elsker elsker varme! Det var jo skøøønt mens jeg var i Asien, og tudede nærmest da jeg kom til 10 graders Taipei før Danmark!
Men det er vist meget godt at det er mig og ikke der der skal til Washington D.C. snart.. Hæhæ..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.