Helt ærligt.. Tror Amerikanerne, at ASL er det eneste tegnsprog i verdenen?

Når jeg sidder og laver research om, hvad døve kultur egentlig er, så nævner amerikanerne altid, og  med altid mener jeg altså: AALLTIID! American Sign Language. Aldrig nøjes de blot med Sign Language. For det er da en fællesnævner vi alle, der bruger tegnsprog, har! Uanset om døve befinder sig i Amerika eller Ghana eller Japan, så er fællesnævneren for døve nemlig, at de bruger tegnsprog! Så når der bliver snakket om Døvekultur, så er fællesnævneren stadigvæk; Tegnsprog! Og ikke amerikansk forpulet tegnsprog!

Kategorier: I don't want!

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Maria BK · 16. juni 2010 kl. 14:49

Sådan er amerikanerne! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *