Nu har jeg et af de øjeblikke, hvor jeg faktisk føler mig lidt stresset..

Sagen er klar, hvis jeg ikke kommer ind på Gallaudet University, så skal jeg igang med en eller anden uddannelse efter sommer.. Men spørgsmålet er bare hvilken en?

Mit studentereksamen er mest matematisk orienteret. Jeg tog det forkerte fag på højt niveau, nemlig Biologi. For det kan jeg ikke bruge til noget som helst idag!

Idag kræver uddannelsesstederne enten fysik på A niveau eller et andet sprog på A niveau. Jeg har ingen af delene. Havde jeg fundet ud af hvad jeg ville for bare 1 år siden, ville det her ikke have været et problem!
Men det er et problem! Stort et, hvis jeg ikke kommer ind på Gallaudet!

Så det er ikke så underligt at jeg HÅBER på at jeg bliver optaget, vel?

Kategorier: Not categorized

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *