Elsker simpelthen når man får nogle ordentlige YES følelser!

Idag havde jeg færdiggjort en artikel der skal med til døvebladets august nummer, hvor min kære (og særdeles meget kritiske) “chef” skulle kigge den igennem. Hun plejer at være meget kritisk, og altid kunne finde på en bedre vinkling/måde at skrive på og den slags..

Men idag skrev hun tilbage til mig på mail og sagde: Det er du sgu sluppet godt fra! Godt gået! Jeg har ingen indholdsmæssige rettelser!

Se det er store store ord!! Det gør mig bare endnu mere overbevidst om, at det er det her jeg skal! At jeg bare har at kæmpe for at blive journalist!

Jeg var i Århus idag, for at høre et oplæg om hvordan journalisthøjskolen retter optagelsesprøverne. Her fortalte de om hvad der trækker op og ned i de forskellige opgaver! Det var meget spændende, men det var alligevel lidt svært at relatere det til ens egne opgaver.. Men nu har jeg hvert fald en oversigt over hvad der trækker op og ned i de forskellige opgaver der er til journalisthøjskolens optagelsesprøve, så jeg kan gøre det 100 gange bedre næste gang!

Og så fik jeg osse lige et kort snak med oplægsholderen om, jeg som døv kunne søge om en særlig dispensation eller lignende, hvor hun overrasket spurgte mig, hvorfor jeg ikke havde meddelt dem at jeg skulle have tolk med. Så kunne de have sørget for at jeg kom op til optagelsesprøven under særlige vilkår og derfor kunne haft muligheden for at have en tolk der kunne have hjulpet med de sproglige formuleringer.
Jeg synes selv at jeg er sådan okay god til dansk, men stadig… Jeg har nogle sproglige fejl, som jeg selv overser meget let. Det er mest i forbindelse med ‘n og ‘t (altså som i: en, et, sin, sit og den slags).. Her kunne en tolk have hjulpet mig med de fejl, så jeg evt. kunne have fået flere points og dermed større chance for at blive optaget.

Så den mulighed vil jeg bestemt bruge næste gang jeg forsøger at blive optaget på Journalisthøjskolen!

Men hold da fest hvor jeg elsker YES følelserne!

Kategorier: EducationJournalism

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *