Tak fordi i lyttede til gårdagens bøn!!!

F O R J E G E R N E M L I G B L E V E T O P T A G E T P Å G A L L A U D E T U N I V E R S I T Y!!!

Øh ku I læse det? Vi prøver igen

ForJegErNemligBlevetOPTAGETPåGALLAUDET UNIVERSITY!! G A L L A U D E T  U N I V E R S I T Y ! HERE I COME!!!!

YEAAAAAAAAAAAAAAAAH for sataaan da!!!!

Jeg har idag fået æren af at stresse den max af..! For en gangsskyld stresser jeg over noget jeg selv kan gøre noget ved! Fik undersøgt hvordan fanden man laver en aftale hos ambassaden… Desværre har de først tid d. 21 juli, hvilket egentlig ikke passer så godt eftersom det ellers er meningen, at jeg skal starte d. 19 juli!! Men nu har jeg sat mine forældre på en MEGET vigtigt og alvorlig mission; Den får navnet: Mission de VISA!
Missionens formål er netop at de skal sørge for at få mig ind på ambassaden til et interview.. MEGET gerne i næste uge allerede! På torsdag kan de ringe ind til ambassaden og så håber vi på en aftale tidligst på mandag (hvor jeg formentlig er roskilde-plaget!)

Jeg lover jer at jeg ikke vil stresse mere når jeg har fået visum problemet på plads! Så lover jeg at skrive om hvor meget jeg ÅH så glæder mig til Gallaudet og om pakkeprocesser og den slags! Men indtil da..! Så står den på Mission de VISA!

Forresten.. Forvent jer ikke så meget af mig..! Jeg kan nemlig ikke tro på at jeg skal til Gallaudet førend jeg står foran bygningen med den almægtige skilt, hvor der står Gallaudet University. Dér vil jeg så lave en storstilet smart hop som skal forestille min store glæde og forevige med et kamera!

Kategorier: Education

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Lis Aagaard · 30. juni 2010 kl. 08:27

Indtil alt går i orden – tillykke.
kh
Lis

Bisambelsk · 30. juni 2010 kl. 15:29

Jeg smiler meget nu 🙂 🙂 …. Det er dejligt for dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *