Hold da kaje, hvor den her computer gør mig gal.. Kunne jeg åbne vinduet, ville jeg have smidt det ud fra 7. sal (måske ville jeg have dramatiseret det endnu mere og gået op til 9. sal)!

Jeg har lektier for, og det er ikke noget man bare kan lave på papir. Jeg skal filme mig selv hvor jeg fortæller en historie på ASL! Og det skal afleveres iaften via email! Det freaker mig helt ud! Er så gal at den forbaskede møgtingst af en computer ikke bare vil samarbejde med mig så jeg ku have fået det overstået for 1 time siden (!)

IHHHHHHHHHH AALTSÅÅÅÅ!!!!

Jeg ønsker mig en ny computer til min fødselsdag (helst en MAC, og bare drop julegaven hvis du/I stikker mig sådan en!
Forsatan da! DUMME TINGST! HAD PÅ TEKNOLOGI!

(Undskyld alle de grimme ord! Jeg kan ikke gøre for det! Det er computeren der får mig til at sige alle de forbudte ord. Stik mig en MAC og jeg bander aldrig mere!)

Ps. Selvom min Toshiba er så dum, så elsker jeg den alligevel! Men det må snart være på tide at slå op og finde mig en ny MAC så jeg kan være lykkelig igen!!


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *