Jeg har vist ikke fortalt det? Jeg har været ude og shoppe løbe grej i fredags.. Spenderede ca 150 dollars. Det blev til et par nye løbesko, nye (PINK’E) shorts, knæbind (havde taget en med, men måtte konstatere at begge ben nok behøver den støtte de kan få), specielle løbesokker (skal nemlig ikke starte fornøjelsen med vabler på anklerne, og mine fødder skal kunne ånde alt det de kan!)

Igår, klokken 20.45 sneg (ha! Alle kunne se hvor jeg skulle hen i det outfit) jeg mig ud til Gallaudets field, hvor der er en løbebane jeg kunne løbe rundt om.. Det er let at starte der, når nu jeg lige først skal begynde, og trænger nok til et lidt blødt grund at løbe på. Desuden er det let at vide hvornår det er passende at tage pauser og hvornår man skal spurte igen.

Men jeg gjorde det! Jeg tog 8 runder, hvilket svarer til 3,4 kilometer, hvilket jeg faktisk synes er en temmelig god start med tanke til hvor lidt motion jeg har lavet i det sidste halve år! Og så tog jeg osse lige nogle workouts på det kunstige græs for at styrke rygmusklerne, så jeg er mindre tilbøjelig til at få rygsmerter når skolen starter.

MEN.. Ja der er altid en MEN… Hvorfor skal det gøre så ondt, når man endelig gør noget godt for ens krop?? Det kan jo bare ikke være rigtig! Jeg kan dårligt gå idag (og jo, jeg strakte ud før og efter løb, lige lidt hjalp det!) det er en smertehelvede at sætte sig ned og rejse sig op igen. Allerhelst vil jeg bare blive i sengen, hvor jeg ikke mærker noget til smerterne! Men maden flyver åbenbart ikke fra kantinen hertil min seng, måtte jeg altså sande da jeg sprang endnu en måltid over.. Så her ved aftensmaden gik jeg de laaaaange 100 meter hen til Kantinen! Det tog så lang tid med de smerter jeg er i besiddelse af..
Jeg må inderligt indrømme min store taknemmelighed for elevatoren! Jeg tror jeg ville sove i lobbyen på 1. sal, hvis der ikke var elevator (jeg bor på 7ende etage, så nej jeg er ikke pivet!)

Nu håber jeg bare at de er væk imorgen, så jeg kan tage en løbetur enten i morgen tidligt eller imorgen aften efter solnedgang. Jeg har tænkt mig at blive ved! Jeg ved så bare ikke hvad jeg gør når vinteren og sneen kommer.. Mon ikke min far har nogle tips? Hmm

PS. Jeg er noget overrasket over mig selv.. Jeg har bevidst holdt mig langt væk fra shoppingcentre og butikker hvor jeg kunne fristes til at købe kjoler. Det eneste jeg har brugt penge på, er faktisk pænt fornuftige ting. Og jeg laver mine lektier uden større besvær.. Der er noget ved det her sted der gøre et eller andet ved mig.

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

3 Kommentarer

Katrine Heilmann · 2. august 2010 kl. 08:27

Der er ikke et øje tørt!!! Soffe løber?!?! Så har jeg hørt det med! Sejt i øvrigt – keep on running.
BonusInfo: Ny viden fortæller at man ikke bliver mindre øm af at strække ud – grunden til at man skal strække ud er for at holde musklerne smidige og dermed bevægelige.

Christina H. · 2. august 2010 kl. 12:13

Hvis du slet ikke plejede at løbe mens du var i KBH, tror jeg at du skal starte dit løb stille og roligt.

F.eks. Et minut løb, et minut gå, osv… Prøv evt. at se på nettet, efter et godt løbeprogram for begyndere?

Sofie Heilmann · 2. august 2010 kl. 23:39

@Christina: Tror jeg ville have meget ømme ben uanset om jeg havde fulgt et begynder program eller min egen intuition.. 😉
@Katrine: Så forstår jeg da bedre at mine ben alligevel blev så ØMME selvom jeg fik strukket benene! Men ja, ved godt at det er et stort bedrift fra min side at jeg er begyndt at løbe.. Men udfordringen bliver at fortsætte. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *