Idag kunne jeg se hvilke fag jeg er blevet registreret i.
Jeg må sige at Amerika er meget anderledes end danmark. For mine fag hedder ikke matematik, engelsk og så videre. Den ene hedder critical Reading and writing. Det er lig med engelsk. Den anden hedder så quantitative reasoning approach hvilket svarer til matematik. Den 3 hedder first year seminar som vil omhandle noget med øhm….. Noget med College liv.

Nå men. Jeg bestod alle placement tests hvilket betyder at alle mine fag er med credit. Rimelig god start. Ovenikøbet er jeg blevet fortalt at jeg er blevet registreret i advanced english, hvilket betyder at mit engelsk er meget god. For advanced english er det højeste niveau man kan opnå den første semester. Jeg vidste ikke at mit engelsk faktisk var SÅ godt.

Nu ser jeg endnu mere frem til efterårs semesteret starter. Og imorgen vil jeg lige smutte hen til academic adviser (hvilket svarer til en studievejleder) og tilføje endnu en (eller 2??) fag, så jeg kan opnå 15-18 credits første semester. Det krævede antal credits er 12 pr semester. Så jeg opfylder da kravene. 🙂

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Bisambelsk · 11. august 2010 kl. 06:32

Interessant 🙂 ! … Du er jo dygtig! Hold fast i at være god til engelsk, men du snakker/skriver engelsk i 1 år i stedet for dansk, så bliver du en geni til engelsk!
Glæder mig til at høre lidt mere om dine venner derover 🙂 Måske nogle billeder?
KNUS KNUS KNUS Isabel!

Katrine Heilmann · 11. august 2010 kl. 13:54

mann du er sej til engelsk! Men skal du ikke også have noget fritid, så er 18 point ikke lige i overkanten?
Snakkes på skype

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *