Så. Her kan i se hvordan det ser ud. Oser det ikke af rejse??? Det er jo netop det der er formålet. Føler mig mere hjemme med den slags pyntning.

Ja kan se at i både får min seng, skrivebord og MacBook at se. Jeg kan hilse og fortælle at det faktisk stort set er mit værelse.
Og det der rod på skrivebordet er ikke mit. Det er maries glemte bluse. Tsssk. Se hvad det gør ved mit værelse, Palle. Haha

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.