Jeg har seriøst fået en ting med skraldespande.
Jeg ved ikke hvor mange af jer der har set billederne på fb af min fortabte dankort og den stakkels Sofie der måtte rode i skraldespanden for at få kortet tilbage.
Jeg synes det var komisk.
Det var bare ikke første og sidste gang det skulle ske.
Anden gang var det min studie ID som endte i skraldespanden. På en eller anden måde fik jeg rodet mit skrald og id sammen sådan at det endte med at det hele endte den samme sted.
Denne gang tænkte jeg at jeg hellere ville betale 20 dollars for at slippe for at skulle rode i skrald igen.

Ved i hvad? Idag er det altså nøglens tur til at havne i skraldet. Og det er ikke bare en skraldespand, men selve storskraldet.
Jeg ville smide min roommates klamme mad rester ud som stank hele vejen til pluto og tilbage igen.

Nå men. I ren og skær distræthed endte min nøgle sammen med klamme madrester og jeg tænkte: hellere betale 50 dollars for en ny nøgle end at rode i storskraldet. Selv dem fra DPS kontoret (department of public services) var enige med mig. For storskraldet lugter bare endnu mere!
Men DPS officerne sagde de var villige til at lede i storskraldet og skulle nok emaile når de fandt min nøgle.

Jeg har ondt af dem, men på den anden side klager jeg ikke over at spare 50 dollars.

Sig mig. Har i nogle råd til hvordan jeg kan stoppe med at smide dyre og vigtige ting ud???
Bemærk lige at jeg ikke kan gøre så meget ved min distræthed.


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

3 Kommentarer

Isabel Maria · 21. september 2010 kl. 18:01

Måske skulle du ha en “halskæde med en nøglering!” , så er det aldrig væk! 🙂 Li’ssom den fra Nybbe-tid 🙂 … Og den med ID kort, lig den i PUNGEN! 🙂

KNUS

Isabel Maria · 21. september 2010 kl. 18:02

P.S der er masser af flotte nøglering fra PILGRIM!

Sofie Heilmann · 22. september 2010 kl. 03:05

Jeg valgte så bare at kombinere det hele med en lille fin pung som havde et nøglering, hvor min nøgle kunne sættes fast.. Nu håber jeg på at der ikke er flere episoder som denne resten af mit liv!! Har haft nok af det for 2 måneder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *