Oversættelse: Lad os lære noget spansk. (ja brugte altså google translate, så der er ingen garanti på at det er rigtigt oversat. Mine spanskkundskaber er lidt begrænset.)

Jeg skal til placement test i spansk om en lille time.

Jeg fik en email med muligheden for at tage spansk i næste semester, da jeg allerede har haft spansk i Gymnasiet. Det der bekymrede mig en smule, var niveauet i begynder spansk. Det kan godt være at det er 3 år siden jeg har haft spansk, men ligeså snart jeg begynder at genopfriske mit spansk, vil jeg kunne huske det meste jeg har lært i gymnasiet.

Så var det fedt, at jeg har fået muligheden for at tage spansk placementtest, så jeg kan komme på det hold, hvis niveau passer til mig.
Jeg er spændt på hvor meget jeg egentlig husker.. Men mener da bestemt at jeg kan huske det helt basale.

Grunden til at jeg har besluttet mig for at lære spansk helt i dybden, er fordi jeg gerne vil kunne et sprog ligeså flydende som engelsk. Det er brugbart når jeg skal ud og rejse jorden rundt. De fleste kan engelsk, men der er nogle lande hvor de kun kan tale spansk, enten som første sprog eller som andetsprog. Så der er det meget praktisk. Jeg glæder mig nu til noget spansk igen, for har savnet sproget, selvom jeg godt husker hvor stor en pine det kunne være indimellem i gymnasiet. Men sådan er det vel når man har eneundervisning i spansk.

Kategorier: Not categorized

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Hybel · 26. september 2010 kl. 13:59

Un buen momento para aprender, un buen momento para estudiar … Eso es cuando todo es una buena hora. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *