Yeah, så er der kun 3 dage tilbage til LEDERKURSUS…

Og jeg er ved at være godt klar til at få noget lærdom ind i mit hoved, og vandre som gal til overlevelsesturen…

Mor kom idag med min (okay okay, min søsters så.. Men den er godt som min) rygsæk.. Til min store glæde fandt jeg ud af at jeg sagtens kan koble en turrygsæk til selve rygsækken.. Så er en ny rygsæk sparet..!

Småting såsom solcreme (ja har lært noget af min fejl igår, vil ikke være ligeså rød igen..) aftersun, kiks, vableplaster og COCA COLA er købt.. Nu mangler jeg bare at pakke tasken og så er jeg fit for fight til lederkurset.. Hell good!


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *