Nu er efteråret kommet til Washington DC, og jeg medbragte kun sommersko i den tanke om at jeg ville købe nye sko når jeg kom hertil. Det skulle vise sig at efteråret nåede at komme ind jeg overhoved var parat. Så mine stakkels fusser har frosset i et stykke tid indtil jeg tog mig sammen og købte dem idag.

Så se mine nye sko. 😀

Kategorier: Weather

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Marie P · 30. september 2010 kl. 18:27

Måske burde jeg også tage et billede af mine sko !! 🙂 Er så glad for deeeeem. har dem påååå nuuuu 🙂

Sofie Heilmann · 30. september 2010 kl. 23:50

Jaaa, er osse såå glad for dem at jeg tager dem på ved ethvert givent mulighed!! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *