Dette indlæg tilegner jeg min Morfar, Hans Laursen.
Han døde d. 2. oktober 2010.

Jeg ved, at han var en af de flittigste læsere af min blog, så derfor synes jeg der skal være et indlæg tilegnet min morfar.

Jeg kommer til at savne dig, morfar. Men jeg ved at du levede dit liv fuldt ud og var lykkelig lige til den dag du forlod os.

Kategorier: What I miss

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Helle · 12. oktober 2010 kl. 12:01

Jeg kondolerer med din morfar. Knus Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *