Efter turen til Danmark er min søvnrytme blevet rodet i sådan en grad at jeg ikke kunne gøre andet end at gå i seng kl 18 igår aftens og sov frem til kl 2 om natten (eller skal vi ikke bare kalde det for morgen?)

Faktisk synes jeg det er dejligt at kunne få lov til at sove indtil man ikke kan sove længere og så bare vågne op og gå igang med lektierne som man ikke nåede inden sengetid. Jeg er ikke så god til det der med at blive revet ud af den søde søvn.

Så nu har jeg fået forberedt mig til en test i linguistik og skal til at gå igang med matematik lektier..

Jeg er spændt på at se hvor frisk jeg er i løbet af dagen og hvornår jeg er nødt til at hellige mig mit søvn igen.. Mon ikke det bliver omkring 18 tiden igen? Måske prøver jeg at holde mig vågen helt frem til kl 20? Bliver nok udfordrende!
Og jeg gad vide.. Hvor længe vil det fortsætte? Ville ikke have noget imod at være sådan en morgenfrisk menneske!

Men samme tid er det osse meget asocialt.. Men i denne uge passer det fint, for er i humør til at bare være mig selv i en uge.. Sove og lave lektier lyder fint med mig lige for tiden.. Tror det er efterårets påvirkning der får mig i den humør, selvom det stadig er varmt her i DC. Der er en grænse for hvor længe ens krop kan være i sommerhumør, for mit vedkommende har det varet i flere måneder end normalt.

Ja overspringshandler ligenu. Det er vist ligemeget om det er morgen eller aften.. Man overspringshandler åbenbart hele tiden.


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *