Min bedste ven lige nu

Tap here to begin writing.

Cafe latten her er blandt de eneste grunde til at jeg overhoved er vågen lige nu. Må gå på biblioteket og lave lektier når jeg er færdig med dagens sidste lektion. Tsk.

Udgivet af

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *