Så er jeg atter tilbage i KBH, efter 2 ugers “ferie” i Jylland, nærmere betegnet – Castberggård..

Det var dejligt at være på castberggård.. Det er jo mit andet hjem, som jeg plejer at kalde det. Det er nok de flestes døves andet hjem.

Først var der lederkurset, hvilket var overordentligt fed.. Der var gode foredrag og foredrag der var mindre gode. Men de alle gav stof til eftertanke, og styrket lysten til at være frivillig.

Efter en spontan beslutning blev jeg på Castberggård hvor jeg var medarbejder på familie højskolen. Altid hyggeligt, og der var gode medarbejdere som alle var gode til samarbejde..

Kom hjem igår, og var godt smadret. Dog var det skønt at se min lejlighed igen!

Nu skal jeg bare arbejde resten af sommeren og kan småt begynde at glæde mig til asien turen.. 🙂

Ciao


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.