Se hvor fine mine negle blev ……

Jeg er så god til at finde på alverdens ting at lave istedet for at forberede diskussion i religion.
Men nu stopper det!! Ellers må jeg tvinge mig selv til at fjerne alle forstyrrende elementer. Dvs., jeg kan ligeså godt flytte op i bjergene i en hule, helt afsondret fra samfundet.
Skal vi ikke blive enige at vi bærer over med mine overspringshandlinger så længe jeg får lektierne lavet?? Bare idag? Be be?


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.