En weekend udover det sædvanlige

Jeg havde en FED weekend med Palle og Benjamin!!!


Man ved bare aldrig hvad man kan forvente af aftenen når man er sammen med de 2!

Udgivet af

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

En mening om “En weekend udover det sædvanlige”

  1. Jeg ved heller ikke hvad jeg skal forvente når jeg er sammen med jer 🙂 Men kæft det var en alt for fed weekend! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *