Jeg har haft sådan en fornemmelse af at jeg mistede al min koncentration et sted mellem Danmark og USA. Jeg har ikke rigtig været motiveret og haft den helt store lyst til at lave mine lektier.. Men lige nu ser det ud til at jeg har genfundet min koncentration i lokale 2210 i SAC bygningen. Der var lektie hjælp (mest tænkt til forberedelse af test vi har imorgen, men var altså lost, og ville videre med min rapport!) så der tog jeg hen og blev genforenet med min koncentration.

Jeg tror det hjælper mig meget, at der er mulighed for at spørge dumme spørgsmål, eller få lidt vejledning når jeg føler jeg er gået i stå..

Nu skal vi så bare lige se hvad jeg kan gøre ved min essay.. Har jeg nogensinde fortalt at jeg HADER Pathos, Logos og Ethos??? Ikke desto mindre, så gad jeg vide om denne blog overhoved er præget af nogen af disse? Hvis der er nogen der har lyst til at analysere min blog, så gør det endelig og send mig resultatet i kommentarfeltet.. (ja – jeg ved godt I ikke gider, og til forskel fra læreren, jeg forstår jer godt!)

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *