Det føles som om jeg ikke har skrevet i bloggen i evigheder!! Men kan se at der kun er gået 7 små dage… Tiden er gået så stærkt.. Jeg har travlt med diverse projekter der skal færdiggøres og det er heldigvis overstået.. Håber der er mere ro på i de efterfølgende dage + weekenden (hov, Marie kommer imorgen.. Glem al det med ro..haha)

Nå men det bliver en anden gang jeg skriver mere heri, synes bare jeg skulle give et tegn fra mig. For har heller ikke rigtig haft tid til at maile mutti med informationer.. Undskyld, mor.. Jeg gør det nu.. Istedet for at skrive blog..

Hyggehejsa

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Marie P. · 28. oktober 2010 kl. 13:24

haehae… Jeg kommer og forstyrrer dig 🙂 Men indroem – du elsker det! 🙂 Vi ses snaaaaart!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *