Fik jeg nogensinde sagt at jeg hader vinter?? Ved godt at det kun er efterår. Men i miiine øjne er det godt det samme. Brrrrr.

Nåmen fik altså dagens kommentar fra min klassekammerat Dina.
“du er altså god til at tage billeder. Du skulle blive fotograf”
Kommentaren er baseret på mine billeder fra iphonen på fb. Jamen tak.
Så i den forbindelse smider jeg lige et billede herind, taget fra iphonen til ære for Dina, selvom hun ikke kender til bloggens eksistens.

Min fortolkning af efteråret:

Mørkt og deprimerende. Yes sådan ser jeg efteråret.

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

4 Kommentarer

Simone Julie Jacobsen · 4. november 2010 kl. 19:29

Brr. Sådan ser det også ud i Danmark. Og ja, sådan ser jeg også efteråret. Trist, ikke? Det er ligefør man fristes til solarium, selvom jeg slet ikke er til den slags.
Se så at tage nogle gode billeder frk. Iphone-fotograf 😉

Isabel Maria · 4. november 2010 kl. 22:52

Virkelig dejligt at høre at du er STADIG i liiiiiiiiiveeeeeeeeeeeeeeeee! Kæft, jeg savnede at læse nyheder af dig herinde 🙂
Men gooodt at du har det fint 🙂 KNUS

Jan · 5. november 2010 kl. 07:21

Vi er jo nogle, der altid har sagt, at du er rigtig god til billeder – men der skal åbenbart fremmede til at sige det før det trænger ind. 😉

Sofie Heilmann · 5. november 2010 kl. 18:15

Simone: Godt jeg skal til Florida i Thanksgivingbreak, og mor og far har osse lovet varme når de kommer, så jeg kan heldigvis se frem til varme.. Meget snart.. Solen osse.. Puuuha den er savnet.. Og det bedste af det hele? Der er kun rigtig vinter i 3 måneder. Og så kommer foråret tilbage til mig med fuld kraft.. 😀 Lover at tage lækre iPhone billeder mens jeg ligger på en strand i Miami! :p

Far: Jamen problemet er bare at jeg ikke kan se det selv. For mig ser det bare almindeligt ud.. Måske skulle jeg udstyre mig med en spejlrefleks snart? Nå ikke? Hellere bruge penge på Gallaudet? Jamen så gør jeg det.. Men du er velkommen til at give mig sådan en fætter.

Isabel: Jaaa ved det.. Har haft dødtravlt med at leve på Gallaudet.. 😉 Men forhåbentligt bliver det bedre.. Snart.. Lover intet.. Men gør mit bedste.. Det er hvad jeg kan love.. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.