Jeg elsker amerikansk medicin.. Jeg formåede at score en omgang led influenza inklusiv halsbetændelse i søndags.. Det eneste jeg kunne tænke var at det garanteret vil tage mig et liv at komme over den sygdom..

I mandags var jeg fast besluttet på at dukke op i skolen. Det gjaldt liv eller død. Vil vise at jeg er en god pige der kommer uanset vind eller vejr. I tirsdags måtte jeg konstatere at min krop var ved at bukke under for alvor, men jeg insisterede stadig på at komme i skole og holde oplæg.. Der stod jeg så, helt febersyg og holdt oplæg. Ingen ide om hvordan det egentlig gik, men jeg kom.. Det skal jeg ha’ en stort A for!

Da jeg så var færdig med det, besluttede jeg mig for at det var på tide at besøge doktoren og se om han ikke kunne redde mig fra døden (sådan føltes det altså!!!)
Den kære doktor kunne godt se at jeg var syg og meget dårlig, så han besluttede sig for at give mig antibiotika. Det eneste jeg tænkte: bare det nu ikke nedbryder mine maveceller, så jeg skal have store mavesmerter og blodig afføring (ja har prøvet det før, og av det gjorde altså nas!)
Fik osse besked på at jeg skulle blive hjemme i sengen og have ondt af mig selv. Dem der kender mig rigtig godt ved at det er en ting jeg slet ikke er dårlig til! Så hjem i seng og der lå jeg og var ynkelig.

Men pillerne var super! Fik selvfølgelig lidt ondt i maven og til jeres info så blev min afføring osse underlig.. Men men.. Sygdommen forsvandt helt efter 2 -TO- dage!  Var stadig småsyg i onsdags, hvilket gjorde mig sur i sulet og Marie måtte sidde på Gmail og lytte til mit brok om alt og intet.. Hvad jeg dog skulle gøre uden hende, ved jeg ikke lige.. Igår var jeg glad og frisk og kom i skole og det samme gælder idag.. Er bare dødtræt ligenu, men der er andre årsager til det.

Fest på lørdag, for mit vedkommende bliver det på vandvognen da man ikke må blande øl og antibiotika (vel mor?), men jeg glæder mig alligevel.. Lotte og Mathias har taget den lange vej fra DK, så det bliver hyggeligt at feste med dem og så selvfølgelig frk. Palle..

PS. 3 UGER TIL MIAMI med FRK. PALLE!! Yay


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *