Min roommate SNORKER så højt at det lyder som en forbipasserende tog.. Hvert 2. sekund.

Jeg er glad for at jeg rent faktisk kan tage høreapparaterne af når jeg skal sove.. Så jeg ikke skal generes af hendes snorken når jeg skal sove!

Jeg ved ikke om jeg snorker, men jeg husker engang hvor jeg faldt i søvn på sofaen derhjemme hos de gamle, hvor jeg pludselig begyndte at snorke, hvilket forskrækkede mig så jeg straks vågnede og kunne ikke gøre andet end at fnise ad mig selv.
Det giver mig lov til at tro at det faktisk slet ikke normalt for mit vedkommende at snorke.. Men ville ikke have noget imod at snorke en enkelt nat.. Du ved.. Bare for sjovt, ik? Se om hun overhoved bemærker det, eller om hendes egen snorken overdøver min snorken..

Nå men det er hvad jeg sidder og fornøjer mig her i det sene stund.. Igen.. Taknemmelighed for at jeg er døv !

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *