Okay, idag er måske ikke min dag..

Min roommate går mig på nerverne!!! Måske er det fordi jeg troede hun skulle ud og gå sin daglige aftentur meget snart så jeg ville have værelset for mig selv og kunne tænde for MIT musik og koncentrere mig om MINE lektier..

Men her står hun.. Har høj musik (den dårlige radiomusik af slagsen) og snakker meget højt i telefon..

Jeg bliver forstyrret i sådan en grad at jeg læser den samme linie om og om igen.. Så lige nu er jeg i sådan en humør at jeg er meget, lidt for meget, fristet til at sparke hende ud af værelset, smide hendes dumme radio ud af vinduet og forsegle døren indtil jeg har lavet mit matematik færdigt!

SKRID SÅ DAME!!

PS. Ved godt det her er en tydelig indikation på at jeg skal sove.. Meget snart.. Før folk kommer til skade! Især hende!!!
PPS. Det er meget tæt på.. For hendes egen sikkerhed skal hun ud og gå.. NU..

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *