Min første visdomtand har set lyset..!

Stor dag, for det betyder at jeg er blevet en tand klogere! Hoho.. Godt nok er jeg stadig i USA, men jeg har stadig Heilmann Humoren!!! 😉 Min far og Katrine ville have været stolte af mig for den bemærkning; “en tand klogere”.. Men nu skal jeg ikke skabe mig for meget.. (fnis)

Natten står i lektiens tegn.. Jeg er bare lidt langsom.. Det er meningen at jeg skal filme mig selv fortælle en analyse af en ASL historie.. Nu vil jeg ikke gå i detaljer (kender kun de engelske fagord for det jeg skal analysere… En anelse amerikaniseret?)


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *