Det tog noget tid at finde motivationen til at lave lektierne helhjertet siden jeg kom tilbage fra Danmark. Men nu er den fundet. Og jeg har lige skrevet en rigtigrigtigrigtig god introduktion til min “final paper” i engelsk.

Kunne ikke lade vær med at synge (indeni hovedet, naturligvis.. Min sangstemme er ikke som den har været – hov, har vist aldrig haft en) og havde roommate ikke været her, havde jeg sikkert taget friheden til en sofie-er-bare-skide-god-dans.. Men måtte danse, igen, i hovedet ligesom jeg sang til min egen dans!

Nu må vi bare se om min kære Dr. Wood (engelsklæreren) er enig i min genialitet!

Feels so good Feels so good Feels so gooooooood…

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *