Hun bliver sq ved med at gøre meget store “juble” bevægelser!! Meget distraherende og meget irriterende.. For jeg ved udmærket godt at hun venter på, at jeg spørger hvad det dog er hun sådan jubler over! Men (undskyld mig) det gider jeg bare ikke!

Jeg kender allerede svaret på hvad hun jubler over.. Hun er i den grad så isoleret her på værelset at det eneste hun laver er at studere. Imens kan jeg studere hende på antropologisk vis..
Kan godt være hun er graduate studerende og har meget at lave, men jeg har set andre graduate studerende være 100000000 gange mere sociale end hende, så jeg tror ikke på hendes isolering er pga. hendes studier.
Nå men det jeg ved hun jubler over er at hun enten er meget meget snart færdig med en opgave eller osse er hun færdig.. So what? Det betyder jo slet ikke hun tager ud i byen og fejrer det på den ene eller anden måde. Hun bliver jo bare siddende her i værelset og glor film istedet.
De eneste “alene”stunder jeg har i mit eget værelse er de 2 timer hun er til forelæsning om dagen! TO timer!!!!!!! Har ikke engang alenetid når det er spisetid for hende, for hun plejer at tage maden med herop.. Så skal jeg sidde og lugte til det mad hun æder, hvilket ikke er alt for attraktivt..

Så den gode nyhed er: JEG SKAL FLYYYTTTTTTEEEEEE!!! Og chancen for at få en værelse for mig selv er der helt bestemt. Skal bare lige slås med franskpigen om den.. Men har allerede gode argumenter i ærmet! Og det bedste er: Jeg skal bo sammen med nogen jeg rent faktisk bryder mig om..

Men okay.. Jeg har lovet mig selv ikke at glæde mig alt for meget, og da slet ikke til alene værelset, eftersom jeg ikke lige har set nogen underskrifter på at jeg rent faktisk skal flytte.. Men tror stærkt på det alligevel!

Bliver dejligt ikke at skulle se hende hvert eneste dag, distraheres af hendes forsøg på diskret jublen (hvilket kun har det formål at få mit opmærksomhed), kvalmes over maden hun tager med i værelset (og sommetider lader stå i flere dag!) Men jeg tænker positivt. Soon To Get Out Of This Room!
Ja, jeg ved godt at jeg ikke selv har været den bedste roommate, men kommunikationen er der altså bare ikke! Det er så slemt at vi aldrig har været oppe at skændes! Istedet sidder vi sikkert begge to indestegt af vrede over hinanden. Whatsoever.

Ja jeg glæder mig til at slippe for hende!

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Kristina S · 17. november 2010 kl. 15:40

Jeg krydser finger for dig, du får værelset! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *