Google streetview er altså fedt!

Idag sad jeg ved spisebordet og snakkede med nogle amerikanere. iPhone er en genial ting, for pludselig sad vi og viste hinanden hvordan vi bor hvert sit sted. Ovenikøbet kunne jeg fremvise yndlingspizzariaet med jordens bedste pizza!
Må indrømme at jeg savner den fantastiske pizza med tomat og rucola og pestodressing. Amerikanerne kunne godt lære noget af den pizzaria.!

Kategorier: What I miss

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.