Jeg bliver aldrig en prinsesse

Så skete det.. Prins William offentliggjorde sin forlovelse med Kate.. Nu er min chance for at blive prinsesse officielt tabt..

Siden jeg var lille har jeg altid synes at William var noget lækker.. Så jeg fantaserede om at skulle giftes med ham og blive en prinsesse med en hel masse imponerende kjoler i skabet. Og en masse undskyldninger for at gå i en smuk smuk kjole.

Håbet er ikke tabt mht. kjolerne.. Jeg må finde mig en fin vennekreds der ofte gør sådan noget. Altså, holder fester med fine kjoler og mænd i smoking (de er jo slet ikk til at stå for!)

Nu har jeg sat mig en ny mål for livet.. (TSK, som om jeg ikke har andet for end at gå i kjoler!)

Udgivet af

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

En mening om “Jeg bliver aldrig en prinsesse”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *