Jeg har fra dag 1 sagt at jeg fandme gale mig ikke skal være skaldet på nogen tidspunkt!!!

Men nu er jeg begyndt at tvivle.. Efter at have set en video de andre freshmen har lavet, er jeg næsten overtalt (læs: NÆSTEN!!! Kræver stadig overtalelse!!).. Som de tidligere freshmen sagde, det er en “Once a lifetime experience”…

Jeg kan ikke forestille hvordan jeg vil se ud uden hår overhoved. Min største bekymring er altså mine ører! (I mine øjne er de på størrelse med Dumbos ører!)
Jeg kan ikke lade vær med at tænke at de helt sikkert vil stritte ud og få mig til at ligne noget der er løgn..

Men som jeg sagde i en tidligere indlæg, så bliver jeg jo aldrig prinsesse nu hvor Prins William er forlovet.. Så what the hell?

Skal jeg? Skal jeg ikke.. Skal jeg? Skal jeg ikke…

For jer der ikke lige forstår koncepten med Bald Day, så er det en tradition for alle freshmen (første års studerende) på Gallaudet University, at de, som er villige, skal have al hår barberet og man gør det sammen. Folk påstår at det styrker sammenholdet og blandt freshmen..

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

7 Kommentarer

Stine Bergmann · 22. november 2010 kl. 09:24

JO JO JO JO DOOOOOOO IT.. Jeg var så glad at jeg gjorde det selvom jeg var såååå imod og skiftede mening den dag hvor alle blev “klippet”.. Dit hår vokser jo IGEN… Det var en FED oplevelse med god stemning.. Så siger jeg bare igen GØØØØØØØØØR DET :=)

Julie Hejndorf · 22. november 2010 kl. 11:58

Just do it! Jeg elsker at være skaldet! Kom og vær med til vores “hood” 😀

Sarina · 22. november 2010 kl. 12:40

Gør det, så kan jeg mobbe dig så meget jeg vil 😉

Og tænk på alle de parykker, du kan gå med. Lillae, lyserøde og alt det der pis. Og så er det også en oplevelse, så gør det!

Mor · 22. november 2010 kl. 19:44

Det gør du bare ikke !!!

Marie P. · 23. november 2010 kl. 00:34

🙂 Forstaar din mor, for min mor vil ogsaa sige det!

You rock !
Men intet er jo ikke sikkert endnu – hoho! 😀

Stine Bergmann · 23. november 2010 kl. 17:43

Sofie og Marie – Så lad være med at fortælle til jeres mødre,,,. Mine forældre vidste slet ikke så lavede jeg powerpoint og sendte en mail. De filk næsten hjertestop heheh. Har set din video du delte med på FB om deres erfarninger om bald day. Åhhhh er fandeme ENIG med dem… Glæder mig til at se resultatet. I er smukke ligemeget hvad .- husk det ….

Katrine Heilmann · 25. november 2010 kl. 08:11

Da jeg selv er udstyret med samme øre-gener som du omtaler, og at jeg er bekendt med størrelse og “udhængsfaktor”, mener jeg at du bør holde dig fra at blive skaldet – det vil ikke klæde nogen af os. Men hvis du gør det – så send lige nogle billeder jeg kan krampe-grine af /din dumbo-søster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *