– Man får rabat på teknologi (fik en stor rabat for min Mac)

– Man kan købe Microsoft office til sølle 13 dollars som studerende istedet for markedsprisen som er på 150 dollars! Og så endda den helt nye 2011 udgaven! Mine 2 sidste uger er reddet!

Jeg kan godt lide at føle at jeg har sparet kassen på diverse ting! Og jeg er meget meget glad for at have microsoft office! Er der en ting Microsoft er gode til, så er det altså at lave behandlingsprogrammer! Apple’s iWork kan ikke leve op til standarden, og jeg tror heller ikke det har forsøgt! Skuffende, men okay..

– Ferier! Har ferie i en måned om 2 uger! Det bliver skønt at kunne sove længe uden dårlig samvittighed! Medmindre mine forældre altså har en program der hedder: 8 til langt ude om aftenen!

– Man har noget at lave hele tiden. Enten med lektierne eller med vennerne!

– Hulu.com… Det siger alt! Eller måske ikke for jer danskere? Det er der jeg glor mine serier såsom Grey’s Anatomy, Desperate Housewives, Privat practice, House og så videre!! Og det er endda de allernyeste nye afsnit der bliver vist. I danskere er 1-2 sæsoner bagud. hoho

– NYC ligger kun 4 timer i bus herfra. Miami ligger kun 2 og en halv time i fly herfra. San Francisco ligger tættere på Washington DC end Danmark!

Jeg siger det bare.. Jeg elsker at være her!

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Far · 2. december 2010 kl. 22:37

Nej Sofie – ikke fra 8 til langt ud på aftenen – 7.30 til 23.30 kan du nøjes med 😀

Sofie Heilmann · 3. december 2010 kl. 01:41

I bliver min død.. 😉 Ej glæder mig til at se jer 2 igen! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *