Jeg scorede A+ i linguistik testen idag! Simpelthen for dejligt, for nu har jeg sikret mig A i dette fag!

Hvordan jeg ved det? Jo, man skal have mellem 450 og 500 points for at få A.. Jeg har 489 points nu! Så jeg har sikret mig min A!

Det betyder osse at jeg ikke er nødt til at aflevere linguistik projektet og heller ikke deltage i plakat udstillingen.. Jeg ved godt at det indikerer dovenskab, men jeg synes faktisk at jeg har fortjent det, sådan som jeg har arbejdet med linguistik i dette semester. Det har været et spændende fag, ingen tvivl om det! Det er bare rart at jeg ikke behøver at tænke på projektet længere, og kan fokusere på andre fag, såsom matematik og religion hvilket jeg skal op i eksamen i næste uge.

Nu ved jeg hvert fald at jeg får A i mindst 1 fag!

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *