Vinteren har nået Washington DC for alvor nu.. Det er isende koldt udenfor, at hver gang jeg går ud og kommer ind igen, er jeg nødt til at gemme mig under dynen og hyle over frossen næse og ører og love mig selv at jeg aldrig aldrig nogensinde går ud igen!

Hvorfor kan jeg ikke bare få lov til at gå i vinterhi lissom bjørnene? Faktisk gør jeg det næsten osse… Jeg kan tage nogen meget meget laaaange eftermiddagslur som strækker sig helt ud til om aftenen.. Det er jo så hyggeligt at sove under dynen når det er koldt udenfor!

Jeg glæder mig til om ca 3 måneder!!! Hvorfor? Fordi der er det marts, og jeg satser hårdt på lunere vejr her i DC i marts måned, som kun bliver varmere og varmere med tiden!!!!!

JEG HADER VINTER..

Jeg har allerede aftalt med mig selv, at når jeg skal pensioneres, skal jeg bo ved ækvator hvor det er varmt året rundt!!! Skide være med regnen.. Det er varme jeg vil have!! Ville faktisk heller ikke have noget imod at bo i Thailand! Ved I hvor varmt de har det nu? Op til 30 grader! Jeg vil tilbaaaaage til Thailand!!! Hyyyyyyyyl!

Smut hjem Kong Vinter.. Bare tag til Danmark og bliv der..!


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Tina · 10. december 2010 kl. 19:30

Lover at det blir bedre til marts.. Marts er jo den dejligste måned 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *