Så fik jeg ENDELIG købt flybilletterne..

Til min overraskelse var United Airlines(UA) (Vores alles kære Benjamin’s favorit, Stine B, du ved hvad jeg snakker om) billigst! Så den måtte da bookes, for jeg vil gerne se hvad det egentlig er Benjamin snakker om hele tiden..
Men ved I hvad? De accepterede sørme ikke andet internationale creditcards! Så hvordan i alverden skulle jeg dog kunne booke den billigste fly uden et amerikansk creditcard?

Tricket er at skrive en sms til Benjamin der lyder således: UA sucks! 😉 Tried to purchase a flight ticket, but UA won’t accept international creditcards. Sighs!

Han svarede prompte: I van pay t for u
Næste sms: And u pay me ba k 🙂 UA #1 !

Ud fra sms’en kan man se at han havde meget meget travlt med at svare på min sms. Han kan nemlig ikke lide når man kritiserer UA.
Så nu er det klaret, jeg har flybillet til SF og til NYC fra SF..

Jeg glæder glæder mig til at se SF! Det bliver så hyggeligt at hilse på Golden Gate Bridge (har altid undret mig over navnet, for den er jo rød?) og de der huse man ser i introen i serien Full House… Sporvognen er der forhåbentligt stadig.. Jeg skal prøve at hoppe på sådan en..
…. Og ved I hvad der er bedst? Der er over 15 grader der!!!!!!!! JEG ELSKER CALIFORNIEN! 15 grader er for pokker da 1000 gange bedre end 0 grader eller mindre! Brrrrr… Tænk jer! Min numse frøs da jeg måtte gå hen til Benjamin der bor 7 minutter fra mit dorm!!

Men inden jeg når så langt, skal jeg lige knuselske Marie i vores hotelværelse, og plage hende om ikke at forlade mig…!

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Christina H. · 9. december 2010 kl. 20:08

San Francisco er skøn – sporvognene er der 😉 Jeg var der i august, så jeg ved ikke hvordan det er der i december måned, men forestiller mig at det kunne være rigtig hyggeligt ved Pier 39.

Stine Bergmann · 14. december 2010 kl. 11:19

haha.. den billigste? jeg tvivler. Sig det til Benjamin. Han siger fordi han vil ha at du flyver med det 🙂

Ja han gør ALT så længe det handler om flyveri , så dont worry. Han betaler gerne hvis du bestiller en flybillet hjem til DK hvis du flyver med UA 🙂

Pøj pøj med Californien. Er ikke misundelig (tsk tsk tsk)…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *