Der var så tomt på Gallaudet da jeg forlod det.
Et semester er gået. Og det har været et skide godt semester! Der er sket så meget i løbet af så kort tid!
Nu er det slut og et nyt semester står i vente. Et semester uden Marie Palle! Jeg ved at festerne aldrig vil blive det samme igen uden min elskede Marie. Men okay Danmark. Det er din tur til at have Marie. 😉 bare du lader hende besøge mig mindst en gang!

Har fået sagt VI SES til frk Palle og er på vej til Baltimore lufthavn. Derfra skal jeg med flyet til………. Californien!!!!!!!
Skal se San Francisco yay.
Men det er ikke det eneste jeg skal der. Jeg skal osse møde min kærestes familie for første gang. Det er okay at være rablende nervøs ikke?? Bare de dog kan lide mig. Tsk.

Nå. Ja. Jeg skal nok prøve at holde jer lidt opdateret. Eller i det mindste give livstegn fra mig. Som et billede af mig og Golden gate. Yay

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Marie P · 19. december 2010 kl. 14:12

Vil også komme til at savne at ha dig i nærheden ! Men søde – jeg kommer og besøger dig! Ha en dejlig tid i SF – alt skal nok gå 🙂 Din kærestes familie vil elske dig! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *