Det gik lige op for mig at der snart er 9 timer mellem jeres tid og tiden o californien. Rekorden er hermed slået. Jeg er vist længere hjemmefra end jeg nogensinde har været. Tsk.
Så når jeg skal kontakte jer danskere skal jeg plusse tiden med 9 for at have en fornemmelse af hvordan livet er på det nuværende tidspunkt. NI TIMER. tænk jer. Kl 15 i SF, så ligger i alle søreme og sover for det er jo midnat i dk på det tidspunkt!!!!
Når jeg lander i SF er klokken kun 14. Hos jer er den ved at være sengetid!
Elsker tidsforskelle. Det er så underholdende at sidde og tænke på hvad danskerne ville lave liiige nu mens jeg ligger sengen og er lige vågnet!
Det bedste er: når jeg går i seng, så står i op. Håhå.

Ej okay nu stopper jeg altså!!!!

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *