Så er det altså at vente.
I min kedsomhed har jeg skrevet en: SMS til kæresten med info om fly og den slags
SMS til mutti hvor jeg informerer hende om dit og dat og den slags.
SMS til søster hvor jeg lige siger Hej.

Nu er der gået 10 minutter. Ingen svar! SKUFFENDE!! Især når jeg sidder her og keder mig. Tsk.
Okay kæresten er undskyldt. Forventer ikke ligefrem at han er oppe kl 5.25. Men mor og Katrine. Kl er eftermiddag i Danmark. Det er søndag. I kan da ikke lave andet end at glo på jeres telefon i håb om at jeg pludselig skriver. Tsk tsk. Se det er skuffende.

Ja jeg keder mig!

Kategorier: Not categorized

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Julie H · 19. december 2010 kl. 14:57

Hvad med at svare på min mail? ;D Når du keder dig! Høhø….

Katrine Heilmann · 12. januar 2011 kl. 14:29

Jeg lod dig stege… og det virkede muhahahaha (eller..)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *